Pasta jajeczna

Oceny

Cudowna na kanapki i nie tylko 🙂 Bajecznie pyszna i prosta! Zawsze od razu robię więcej bo rozchodzi się w mgnieniu oka! 🙂

TweetUdostępnij
Porcje5
Czas wykonania20 minut
 8 jajek ugotowanych na twardo
 3 łyżki drobno zsiekanego szczypiorku
 3 łyżeczki startego chrzanu
 2 łyżeczki musztardy (u mnie sarepska)
 1,50 łyżki majonezu
 szczypta soli i pieprzu
1

Jajka ścieram na tarce, stroną o grubych oczkach. Dodaje resztę składników i mieszam! gotowe! 🙂

Składniki

 8 jajek ugotowanych na twardo
 3 łyżki drobno zsiekanego szczypiorku
 3 łyżeczki startego chrzanu
 2 łyżeczki musztardy (u mnie sarepska)
 1,50 łyżki majonezu
 szczypta soli i pieprzu

Przygotowanie

1

Jajka ścieram na tarce, stroną o grubych oczkach. Dodaje resztę składników i mieszam! gotowe! 🙂

Pasta jajeczna

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *