Pasta kanapkowa z tuńczykiem i twarogiem
W tej paście jest tyle pysznych składników, że kanapki z nią to niebo! Idealnie kremowa i pyszna! ❤ Polecam! 🙂
Tuńczyka odsączamy z oleju, cebule i ogórki kroimy w drobna kostkę. Jajka po ugotowaniu studzimy obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Ser rozdrabniamy widelcem.
Wszystko razem mieszamy z majonezem, musztardą i szczypiorkiem.
Doprawiamy sola i pieprzem. Pastę można jeść tak jak ja w wersji skrojonej w kosteczkę jest wtedy przyjemnie chrupka, lub zbledować na gładką masę.
Jest pyszna! 🙂
Składniki
Przygotowanie
Tuńczyka odsączamy z oleju, cebule i ogórki kroimy w drobna kostkę. Jajka po ugotowaniu studzimy obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Ser rozdrabniamy widelcem.
Wszystko razem mieszamy z majonezem, musztardą i szczypiorkiem.
Doprawiamy sola i pieprzem. Pastę można jeść tak jak ja w wersji skrojonej w kosteczkę jest wtedy przyjemnie chrupka, lub zbledować na gładką masę.
Jest pyszna! 🙂