Ciasto francuskie z szynką i serem camembert
Pyszna przekąska z 3 składników! 🙂 Jeśli zastanawiacie się czy to jest dobre to już Wam mówię! Jest przepyszne! 🙂 Obsypane szczypiorkiem smakuje jeszcze lepiej! Kruche ciasto francuskie, wyrazisty ser i szynka 🙂
Ciasto francuskie kroję na równe prostokąty (12). Ser kroję w plasterki. Każdy prostokąt nakłuwam widelcem w 2-3 miejscach.
Szynkę zawijam i układam na cieście francuskim. Na szynkę kładę kilka plasterków sera. Piekę w 190' przez 18-20 min. aż będą ładnie rumiane. Po wyciągnięciu posypuję szczypiorkiem.
Banalnie proste, mega szybkie i idealnie pyszne.
Składniki
Przygotowanie
Ciasto francuskie kroję na równe prostokąty (12). Ser kroję w plasterki. Każdy prostokąt nakłuwam widelcem w 2-3 miejscach.
Szynkę zawijam i układam na cieście francuskim. Na szynkę kładę kilka plasterków sera. Piekę w 190' przez 18-20 min. aż będą ładnie rumiane. Po wyciągnięciu posypuję szczypiorkiem.
Banalnie proste, mega szybkie i idealnie pyszne.